Flytteeksperten-logo 5 / 5.0 Flytteeksperten Gå til

Flytteeksperten

FlytteEksperten AS er totalleverandør av flyttetjenester for bedrifter.

  • Kontorflytting, avvikling av kontorlokaler, tilbakelevering og kontormøbler.

Flytteeksperten

Velkommen til FlytteEksperten AS – Din Partner i Kontorflytting og Profesjonelle Flyttetjenester

Er du på utkikk etter en pålitelig partner som spesialiserer seg på kontorflytting og flyttetjenester rettet mot proffmarkedet? Da er FlytteEksperten AS ditt førstevalg. Vi er stolt markedsutfordrer og en av de få leverandørene som fokuserer utelukkende på bedriftsmarkedet. Med et omfattende tjenestespekter tilbyr vi skreddersydde løsninger som dekker alle aspekter av en flytteprosess for bedrifter.

Som totalleverandør av flyttetjenester for bedriftsmarkedet, tar vi hånd om alt fra planlegging til gjennomføring. Vårt erfarne team sikrer en problemfri overgang, enten det gjelder å flytte et lite kontor eller en stor bedriftsenhet. Hvert år flytter vi over 14 000 arbeidsplasser for kunder i både privat og offentlig sektor, og vårt rykte for kvalitet og pålitelighet vokser stadig.

FlytteEksperten ble etablert i høsten 2013, og siden den gang har vi opplevd en imponerende vekst i bransjen. Vi tror suksessen vår skyldes vår kundevennlige forretningsmodell og fokus på enestående service. Vårt dedikerte team er dedikert til å sikre at hver kunde opplever en sømløs flytteprosess, uansett størrelsen på oppgaven.

Mens vårt hovedkontor og lager ligger sentralt på Økern i Oslo, opererer vi også landsdekkende. Dette gjør oss i stand til å betjene kunder over hele landet med den samme høye standarden for service og profesjonalitet.

Våre tjenester inkluderer:

  • Bedriftsflytting
  • Kontoravvikling
  • Tilbakelevering
  • Kontormøbler

Enten du trenger å flytte et lite kontorlokale eller koordinere en stor bedriftsovergang, stoler på FlytteEksperten AS for å levere profesjonelle flyttetjenester som du kan stole på.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale og la oss hjelpe deg med å gjøre din neste bedriftsflytting til en sømløs og stressfri opplevelse.


Slik kan du komme i kontakt med FlytteEksperten
Telefon: 90 20 10 90
Adresse: Selma Ellefsens vei 8, 0581 Oslo