Sriva-flyttebyrå-logo 5 / 5.0 Sriva Gå til

Sirva Flyttebyrå

Sirva tilbyr en rekke ulike tkenester, der hele leverandørkjelden håndteres, internt. Fra start til slutt.

  • Prosjektstyring, kontorflytting, både lokalt og internasjonalt.

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå er ditt globale partner når det gjelder kontorflytting og omlokalisering av bedriftslokaler. Med et omfattende nettverk bestående av 2 600 erfarne ansatte og 30 000 dyktige flyttearbeidere over hele verden, kan vi garantere deg førsteklasses tjenester uansett hvor din bedrift skal flyttes.

Vår tilgang til over 1 000 lokasjoner globalt sikrer at vi kan tilby standardiserte tjenester av høy kvalitet uansett hvor din bedrift befinner seg. Vi tar hånd om alle aspekter av kontorflytting internt, fra planlegging til implementering, noe som sikrer en sømløs opplevelse og førsteklasses kvalitetskontroll gjennom hele prosessen.

Vårt dedikerte team av eksperter innen kontorflytting står klare til å hjelpe deg med å koordinere hver eneste detalj, fra pakking og transport av inventar til oppsett og ommøblering av dine nye lokaler. Vi forstår viktigheten av å minimere forstyrrelser i den daglige driften av din bedrift, og våre tjenester er designet for å sikre en effektiv og problemfri overgang.

Med Sirva Flyttebyrå som din partner for kontorflytting, kan du være trygg på at din bedrift er i de beste hender. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med din neste kontorflytting, og la oss bidra til å gjøre prosessen så enkel og stressfri som mulig for deg og dine ansatte.


Kontaktinfo
Sirva Flyttebyrå
Ankerveien 209
1359 Eiksmarka
Telefon: 67 16 16 16