Smestad-flyttebyrå-logo 5 / 5.0 Smestad Group Gå til

Smestad Group

  • Flyttehjelp for bedrifter, spesialflytting IT

Smestad Group

Smestad Flyttebyrå er din dedikerte partner når det gjelder relokasjon og kontorflytting. Med vår erfarne prosjektleder, Filip Stålhammar, ved roret, kan du være trygg på vellykkede og komplekse flytteoppdrag for både private og bedriftskunder.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for kontorflytting, inkludert transport, avfallshåndtering og flyttevask, og vi er totalleverandør innen flytting for bedrifter i Oslo og Østlandsområdet. Vår dedikerte prosjektleder sørger for at alle aspekter av flytteprosessen blir håndtert med presisjon og omsorg, fra planlegging til gjennomføring.

Som et anerkjent flyttebyrå med gode referanser og anmeldelser, garanterer vi god service, punktlighet og erfarne medarbeidere. Vårt renholdsteam er offentlig godkjent, og vi tilbyr vaskegaranti for din trygghet og tilfredshet.

Vi er spesialister på flytting av IT-utstyr, og vi demonterer og rigger opp etter behov. I tillegg tar vi oss av avfallshåndtering av utdatert IT-utstyr, og vi sikrer at sensitiv data blir effektivt destruert av vår ekspertunderleverandør innen datasikkerhet.

Enten du trenger hjelp med kontorflytting, relokasjon eller spesialflytting av IT-utstyr, kan du stole på Smestad Flyttebyrå for en profesjonell og pålitelig løsning. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, og la oss hjelpe deg med din neste kontorflytting.


Kontaktinfo
Smestad Flyttebyrå
Vogts gate 58D
0477 Oslo