Kontorflytting Lillestrøm

Kontorflytting i Lillestrøm Kommune. Profesjonelle kontorflytting-tjenester for bedrifter som skal flytte kontor.

Lillestrøm kommune er et attraktivt sted for bedrifter som ønsker å etablere eller flytte sin virksomhet. For bedrifter som trenger flyttetjenester, finnes det flere profesjonelle aktører som tilbyr spesialiserte tjenester tilpasset næringslivets behov. Disse inkluderer pakking, transport, montering og installasjon av kontorutstyr og møbler.

Næringslivssektoren i Lillestrøm har fokus på vekst og bærekraft. Kommunen har vedtatt en næringsstrategi som legger til rette for flere bedrifter og arbeidsplasser. Samarbeid med regionale aktører og støtte til gründervirksomhet er viktige elementer i denne strategien.

Logo
Tjenester
Firmanavn
Evaluering
Gå til
1 Vika Flyttebyrå
 • Vi hjelper deg med å skreddersy kontorflytting tjenester. Alt innen flytting.
Vika Flyttebyrå
2 Logo-majoren-flytt
 • Firmaflytting, kontoravvikling og rengjøring av kontorlokaler i Oslo.
Majoren Flyttebyrå
3 flyttefoten-logo
 • Vi flytter alle type bedrifter, butikklokaler, hovedkontor og firmaflytting.
Flyttefoten AS
4 First-Mover-Group-logo
 • Bedriftsflytting fra A til Å, leietakerrådgivning og flytteprosjektledelse.
First Mover Group
5 Flytteeksperten-logo
 • Kontorflytting, avvikling av kontorlokaler, tilbakelevering og kontormøbler.
Flytteeksperten
6 Sriva-flyttebyrå-logo
 • Prosjektstyring, kontorflytting, både lokalt og internasjonalt.
Sriva

Kontorflytting tjenester i Lillestrøm

Å flytte et kontor kan være en kompleks og tidkrevende oppgave, men med riktig planlegging og profesjonell hjelp kan prosessen gå smidig. Vi hjelper bedrifter i Lillestrøm som planlegger kontorflytting, enten internt i kommunen, til byen eller ut av byen. Vi vil dekke kontorflyttingstjenester, årsaker til at bedrifter flytter, kostnader knyttet til kontorflytting og gode råd for en vellykket flytteprosess.

Kontorflyttingstjenester tilbys av spesialiserte firmaer som har erfaring og kompetanse til å håndtere alle aspekter av en kontorflytting. Disse tjenestene inkluderer:

 • Planlegging og koordinering
 • Pakking og merking
 • Flytteservice
 • Montering av kontormøbler
 • Avvikling av kontorlokaler
 • Kontorvask

Kontorflytting Lillestrøm

Hvorfor flytter bedrifter?

Det kan være mange grunner til at bedrifter ønsker å flytte kontor. Vekst og ekspansjon kan føre til at eksisterende kontorplass blir for liten og er en av de vanligste årsakene til bedriftsflytting.

 • Flytting til et område med lavere leiepriser kan redusere driftskostnadene
 • Moderne kontorer med bedre fasiliteter kan øke trivselen og produktiviteten blant ansatte
 • Nærhet til kunder, samarbeidspartnere eller transportknutepunkter kan være avgjørende for virksomhetens effektivitet
 • Flytting til et mer prestisjefylt område kan forbedre bedriftens image
 • Et nytt kontor med bedre lys, luftkvalitet og ergonomi kan bidra til et bedre arbeidsmiljø

Hva koster kontorflytting i Lillestrøm

Å flytte kontor kan være en omfattende prosess, og det er viktig for bedrifter å forstå kostnadene som er involvert.

Prisen på kontorflytting kan variere avhengig av flere faktorer. Noen av de viktigste faktorene for kostnadene på kontorflytting er størrelsen på kontoret og avstanden man flytter fra og til.

 • Jo større kontoret er, desto flere eiendeler må flyttes, noe som øker kostnadene
 • Hvor langt du flytter kan ha en betydelig innvirkning på prisen. Flytting innenfor Lillestrøm vil vanligvis koste mindre enn flytting til en annen by
 • Noen flyttefirmaer tilbyr fullservice flytting, inkludert pakking og utpakking, mens andre kun tilbyr transport
 • Tidspunktet for flyttingen kan påvirke prisen. Flytting i høysesongen eller i helger kan ofte koste mer
 • Hvis du har store eller skjøre gjenstander som krever spesialhåndtering, kan dette øke kostnadene

Flytte kontor i Lillestrøm

Planlegging er viktig

Å flytte kontoret kan være en kompleks og utfordrende oppgave, men med riktig planlegging kan prosessen gå glatt og effektivt. En god plan sikrer at virksomheten opprettholder kontinuitet og at ansatte opplever minimal forstyrrelse.

Valg av nytt kontor
Det første steget i kontorflytting er å finne et passende nytt kontorlokale. Når du vurderer alternativer, er det viktig å ta hensyn til faktorer som størrelse, beliggenhet, pris og tilgjengelighet. Kontorets størrelse må kunne imøtekomme bedriftens nåværende og fremtidige behov. Beliggenheten er også avgjørende; den bør være lett tilgjengelig for både ansatte og kunder. I tillegg må du vurdere fasiliteter som parkering, offentlig transport og nærliggende tjenester.

Budsjett for kontorflytting
En detaljert budsjettplan er essensiell for en vellykket kontorflytting. Budsjettet bør inkludere kostnader for leie eller kjøp av nytt kontorlokale, flyttefirma, ny innredning, teknologisk oppsett og eventuelle uforutsette utgifter. Husk å sette av midler til uforutsette hendelser for å unngå økonomiske overraskelser.

Tidslinje
En velstrukturert tidslinje med klart definerte milepæler bidrar til å holde flytteprosessen på sporet. Start med å fastsette en flyttedato og jobb bakover for å planlegge nødvendige aktiviteter som pakking, nedpakking av teknologisk utstyr og kommunikasjon med ansatte. Del prosessen inn i faser, og sett realistiske frister for hver milepæl. Dette vil sikre at alle involverte parter vet hva som forventes av dem og når.

Kommunikasjon med ansatte
God kommunikasjon er nøkkelen til en vellykket kontorflytting. Informer ansatte tidlig om flytteplanene og hold dem oppdatert gjennom hele prosessen. Involver ansatte ved å lytte til deres bekymringer og forslag. Dette bidrar til å skape en positiv holdning til flyttingen og reduserer usikkerhet og stress.

Pakking og transport
Effektiv pakking er avgjørende for å sikre at alt utstyr og inventar ankommer det nye kontoret i god stand. Lag en detaljert inventarliste, og merk esker med innhold og plassering i det nye kontoret. Vurder å bruke profesjonelle flyttefirmaer som har erfaring med kontorflyttinger. De kan tilby nødvendig utstyr og ekspertise for å håndtere flyttingen effektivt.

Teknologisk infrastruktur
Teknologisk infrastruktur er hjertet i de fleste moderne kontorer. Sørg for at all nødvendig teknologi, inkludert datamaskiner, nettverk, telefoner og servere, er korrekt nedpakket og beskyttet under transport. Planlegg oppsettet i det nye kontoret i detalj for å sikre at alt er klart for drift så snart som mulig. Det kan være lurt å samarbeide med IT-spesialister for å sikre en sømløs overgang.

Etter at flyttingen er fullført, er det viktig å evaluere hele prosessen. Gjennomgå hva som gikk bra og hva som kunne vært gjort annerledes. Involver nøkkelpersoner i evalueringen og dokumenter læringspunkter for fremtidige flyttinger. Dette bidrar til kontinuerlig forbedring og gir verdifull innsikt til andre som står foran en lignende prosess.